Ridhus

Plåthuset har byggt ridhus sedan starten år 1993. Funderar du på att investera i din passion? Planera med oss! Vi bygger hallar i hela Mellansverige – välkommen att höra av dig.

Det bästa till dig och dina hästar

Vi vet att ett ridhus inte bara är en byggnad, det är en investering i din passion och verksamhet. Här ska både du och din häst trivas och utvecklas tillsammans. Vi skräddarsyr därför efter dina önskemål, oavsett om du är en professionell ryttare, privatperson eller företagare inom hästbranschen.

Ridhus med flexibla lösningar

Plåthuset bygger oisolerade och isolerade ridhus med eller utan plintgrund. I grunden är vår flexibla lösning Dacohallen. Fasaden kan vara både av trä eller plåt.

Måtten är anpassningsbara efter kundens önskemål. Det vanligaste är 22 x 66 meter.

Hur ser ditt drömridhus ut?

Vilken typ av ridhus just du behöver beror givetvis på din verksamhet. För att kunna ge dig en offert behöver vi alltså känna till dina behov.
  • Är ridhuset för dig privat?
  • Vilken disciplin tränar du i?
  • Vill du beställa en hall för kommersiell verksamhet?
  • Kommer du även att använda den till tävling?
  • Behöver du omklädningsrum och läktare?
  • Ska stall ingå?
  • Kontorsutrymmen?

Utöver det finns många aspekter att fundera på, exempelvis önskemål om material, utseende, ljusinsläpp med mera. Hur ser markförhållandena ut? Önskar du solceller på taket?

Oisolerat eller isolerat ridhus?

Du kommer också att behöva ta ställning till om ridhuset ska vara oisolerat eller isolerat. Fördelen med isolerat är ett angenämt klimat även när det är som kallast ute. Fördelen med oisolerat är att det är mycket billigare. Du rider och tränar skyddad från vind, regn och snö även i ett oisolerat ridhus. Dock är det inte lika varmt och skönt som om det är isolerat.

Erfarenhet och expertis

Vi har byggt många ridhus genom åren, med nöjda kunder som resultat. Vi tror på att varje ridhus ska vara unikt och anpassat efter dina specifika behov. Vi arbetar därför alltid nära kunden. Om du vill kan vi även hjälpa dig med bygglovsansökan och totalentreprenad.

Vi ser fram emot att höra om dina planer och önskemål!

Läs mer om Dacohallen

Isolerade hallar

Oisolerade hallar

Färdiga stålhallar

Kontakta vår säljavdelning

Rasmus LINDGREN

Hallförsäljning

Begär kostnadsfri offert

Isolering
Montage