Färdiga stålhallar i paketlösning

Färdig stålhall med många val

Dacohallen är utvecklad i Enköping och ger dig en flexiblel, isolerad stålhall för just dina behov. Vare sig du behöver en industrilokal, en hallbyggnad för butiksverksamhet eller ett bekvämt och ombonat kontorshotell kan vi lova dig att du kommer att förundras över möjligheterna som Dacohallen ger dig. Kontakta oss gärna om stålhallar redan i dag!

Stålhallar med kort byggtid

Tack vare ett system med bland annat sandwichelement, utvecklat för att vara flexibelt, lyckas vi hålla byggtider och kostnader nere. Självklart hjälper vi dig med montering och bygglovsansökan.

Stålhall som komplett byggsats

Vi levererar färdiga och anpassningsbara lösningar och hjälper dig gärna från start för att du ska få ut så mycket som möjligt av din hall. 

Endast fantasin sätter gränser

Kanske tänker du på industri och lager när du hör begreppet stålhall. Så är det ofta, men långt ifrån alltid. Kontorshotell, sporthallar, restaurang ... våra kunder använder Dacohallen till vitt skilda verksamheter:

– Allt från däckfirma till utbildningslokal, butik, och två entreprenadföretag med grävmaskiner och lastbilar, säger en av dem om sina hallar.

En annan använder dem som bilhallar och företagslokaler.

– Plåthuset har snabba leveranser och bra service. Det är enkelt att komma i kontakt med dem, säger han.

Läs gärna mer på våra referenssidor.

Kontakta oss om färdiga stålhallar