Dacohallen - flexibla stålhallar

Dacohallen - ett succékoncept

Vi bygger och säljer både oisolerade och isolerade hallar. Dacohallen är Plåthusets eget system, som kan användas till alltifrån bilhallar till rena kontorshotell. Upptäck flexibiliteten och fördelarna du också!

På senare år har marknaden för stålhallar vuxit när flera branscher insett hur snyggt, smidigt och prisvärt man kan bygga med vårt system. Vi utgår ifrån fribärande stålstommar, isolerat direkttak och sandwichelementväggar.

Dacohallen kan byggas i flera plan med möjlighet till kontor, konferens eller kanske en relaxavdelning på övre plan och kärnverksamheten på bottenplan.

Vi hjälper dig från start

Vi vill gärna komma in tidigt i projektet så att vi kan optimera utnyttjandet av våra stålhallar. Allting bygger på att få ner det färdiga kvadratmeterpriset för kunden. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät kan vi vara med från bygglovsansökan till färdigt hus.

Prisvärda industrihallar med kort byggtid

Vi levererar ett stort antal industrihallar per år och hjälper till med alltfrån bygglov till VA. Dacohallen är en typ av industrihall som är utvecklad av Plåthuset, planerad för att vara flexibel och kunna användas till en rad olika ändamål.

Genom moderna lösningar med bland annat så kallade sandwichelement lyckas vi hålla kostnaderna och byggtiderna nere. Samma typ av industrihall kan dessutom skräddarsys för att motsvara helt olika typer av behov. Några exempel på användningsområden är

  • uthyrning
  • förvaring
  • logistik
  • ridhus
  • kontorshotell.

Kontakta oss om Dacohallen