Trygghet och kvalité är skillnaden

Vi bygger stålhallar
för oändliga möjligheter!

1726384553

Våra stålhallar


Vi bygger och säljer både oisolerade och isolerade hallar. ​​​​​​​Plåthusets stålhallar kan användas till alltifrån bilhallar till rena kontorshotell. Upptäck flexibiliteten och fördelarna du också!​​​

Upplev kvalitet & trygghet sedan 1993!


Plåthuset i Mälardalen är din specialist när det kommer till tak och konstruktion av stålhallar. Våra hallar byggs med ett flexibelt system som kan anpassas efter dina behov. Oavsett om du behöver en isolerad eller oisolerad hall, är vi redo att leverera.

Vi är stolta över att erbjuda kvalitet till rätt pris, och vår höga servicenivå är vår stolthet – våra nöjda kunder är vår bästa referens. Hos oss är varje detalj noggrant genomtänkt för att säkerställa din tillfredsställelse.

Välkommen till Plåthuset, där kvalitet, trygghet och dedikation har varit vår grund sedan 1993. Ta det första steget mot ditt projekt med oss idag!

Inspiration


Vi bygger och säljer både oisolerade och isolerade hallar. Stålhallar som kan användas till alltifrån bilhallar till rena kontorshotell. Upptäck flexibiliteten och fördelarna du också!​​​

Storskogen: Vår garant för trygghet, kvalitet och hållbar innovation!


Plåthuset är en del av Storskogen, en internationell företagsgrupp med fokus på handel, industri och tjänster. Med en vision som sträcker sig långt framåt i tiden har Storskogen en unik position för att upptäcka, förvärva och stödja marknadsledande företag med hållbara affärsmodeller.

Denna spännande sammanslagning är en garanti för trygghet, kvalitet och hållbar innovation. Hos Plåthuset, som en del av Storskogen, satsar vi på långsiktiga lösningar och en stark förankring i högkvalitativt arbete.

Vi är stolta över att vara en del av Storskogen och genom denna tillhörighet kan vi erbjuda dig en ännu starkare och mer tillförlitlig partner för dina projekt. Välkommen till Plåthuset – där vårt engagemang för kvalitet och innovation möter Storskogens långsiktiga vision för en hållbar framtid.