Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell; informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Våra kontaktuppgifter och öppettider finner du längst ned på sidan!

Plåthuset i Mälardalen AB - Kvalitet sedan 1993

Plåthuset i Mälardalen är specialiserat på tak och konstruktion av stålhallar. Vår egen modell, Dacohallen, bygger på ett flexibelt system och finns som både isolerad och oisolerad hall. Plåthuset erbjuder kvalitet till rätt pris, i kombination med hög service - vår bästa reklam är nöjda kunder. Varmt välkommen till oss!


Så började det

Plåthuset i Mälardalen AB startades av Dan Carlsson, Susanna Carlsson och Conny Wigh den 7 maj 1993. Vi kom samtliga från Meko Byggplåt, som senare blev Lindab VM.

2008 flyttade vi upp till vår nya anläggning på Stenvretsgatan 1 i Enköping. Här förfogar vi idag över cirka 2400 kvm golvyta med lager, verkstad och kontor. Vi fortsätter att satsa på hög service i vår toppmoderna knäckverkstad.

Vår affärsidé

Vår affärsidé har alltid varit att erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser och med god service till alla. Vår filosofi är att kunden ska få hjälp i alla steg, alltifrån att byta tak på sitt utedass till att bygga sin egen verkstad. Organisationen i företaget är smidig och flexibel, utan onödiga overheadkostnader. 

Vi jobbar med speciellt utvalda leverantörer som sätter kvalitet och leveranssäkerhet i främsta rummet. Några exempel är 

Våra medarbetare

En presentation av våra medarbetare idag hittar du här

Begär kostnadsfri offert

Isolerad
Oisolerad
Ja
Nej


OBS. Montage i Mälardalen med omnejd.

826